IMG_0832-copy2.jpg

B&B

Bed & Breakfast

Vi tilbyr flere muligheter for overnatting hos oss. Enkeltrom, dobbeltrom eller et eget hus. Alle rom har gratis wifi og selv-service frokost kan bestilles som tillegg for 100 kr per person. 

 
 

Widdingstua

Widdingstua fra 1791 gir deg en reise tilbake i svunnen historisk tid. Huset er bevart i sin opprinnelige form og setter en historisk ramme på enhver overnatting. Her er det plass til 6 personer fordelt på et dobbeltrom i første etasje og 4 pers i loftstua. Huset har også en stor stue med salong og spisestue for 6-10 personer. Det originale kjøkkenet gir frokosten sitt eget særpreg på morgenen. Widdingstua har både badstue og dusj.

Widdingstua var hovedhuset under innspillingen av TV serien Anno i 2016.

Hele huset: 2500 kr / natt + 150 pr pers.

 

ANnekset

Dette koselige gamle murhuset ligger flott til ute på Isegran. Her er det 2 stk enkeltrom som er nyoppusset i gammel stil. Det er felles dusj og bad.

Enkeltrom: 750 kr / natt

 

Kabelmagasinet

Dette gamle murhuset i tilknytning til borgen rundt amfiet kan danne en fantastisk ramme rundt ethvert arrangement. Den store steinkjelleren rommer 40 gjester til bespisning og fest. Eget kjøkken for de som vil kokkelere på egenhånd eller lage sin egen frokost. Ønsker man at vårt profesjonelle kjøkken skal tilrettelegge menyene så gjør vi selvsagt dette. Kabelmagasinet har 4 store rom i 2 etasje med 3 – 4 senger på hvert rom. I første etasje er det 2 enkeltrom. Felles dusj i første etasje. Huset passer utmerket til firmagrupper, idrettslag eller kursgjester.

Enkeltrom: 750 kr / natt
Dobbeltrom kr. 950 kr / natt
Trippelrom kr. 1150 kr / natt
Ekstra seng kr. 200 kr / natt